Skip to content

Natur på tværs af Nordjylland

De nordjyske kommuner samarbejder igen i år om en fælles nordjysk stand ”Natur på tværs af Nordjylland”. Har du lyst til at komme til Hirtshals, snakke om natur og friluftsliv, blive inspireret og møde spændende mennesker, så slå vejen forbi det kommunale nordjyske telt – ”Natur på Tværs”.

Naturmødestanden

De nordjyske kommuner har siden 2017 haft en stand på Naturmødet i Hirtshals.

Det tværkommunale telt har fokuseret på hvad har den vilde natur brug for, hvor kan du finde og opleve den og hvordan kan vi i Nordjylland arbejde for at få mere og vildere natur til gavn for os alle.

Standen planlægges og opsættes af en arbejdsgruppe bestående af medarbejdere fra nogle af de nordjyske kommuner. De er fokus på altid at have medlemmer i arbejdsgruppen både fra det rekreative netværk og fra det naturfaglige netværk.

På standen repræsenterer alle medarbejdere ”Natur på Tværs” og ikke så meget de enkelte kommuner. Dette for at sætte fokus på at stor, vild natur ikke kender kommunegrænser.

Tovholderrollen går på tur hvert 2. år. Rebild Kommune har stået for standen i 2022 og i 2023. Næste år vil tovholderrollen derfor gives videre til en anden kommune.

Selve standen bemandes af alle natur- og rekreative medarbejdere og der er stor vægt på samarbejde og netværk mellem medarbejdere på standen.

Pt. Er tovholder:

Joanna Birch Lauridsen, Rebild Kommune – jbol@rebild.dk

Øvrige medlemmer er:

Dorthea Albrechtsen, Thisted Kommune – da@thisted.dk
Gerbrich Koudenburg, Vesthimmerland Kommune – gkou@vesthimmerland.dk
Anna Krag Skærbæk, Aalborg Kommune – anna.skaerbaek@aalborg.dk
Karin Winther, Vesthimmerland Kommune – kwi@vesthimmerland.dk

Mødeplan for 2023

Her finder du mødeplanen for 2023

Diverse materialer

Her finder du diverse materialer, som må benyttes af kommunerne i Natur på Tværs projektet.